Sanna Hento

Kilpatanssija Sanna Hento on niittänyt menestystä sekä amatöörinä että myöhemmin ammattilaisena miehensä Erik Henton kanssa, myös Suomen edustajina EM- ja MM-kilpailuissa. Burn the Floor -tanssishow´n maailmakiertueella Sannalle tulivat tutuksi useat maailman upeimmista estradeista, kuten New Yorkin Radio City Music Hall ja Lontoon Royal Alber Hall.

Kotimaassa Sanna on nähty mukana lukuisissa teatterituotannoissa (mm. Tanssin Tähdet a’ la Carte, Villit vuodet -musikaali ja Prinsessa-musikaali Tampereen Työväen teatterissa 2013-2014). Sanna nähtiin myös tanssinopettajana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 1. tuotantokaudella.

Sanna on myös toiminut tuomarina niin koti- kuin kansainvälisissäkin arvokilpailuissa jo usean vuoden ajan. Hänellä on korkeimmat arvosanat Suomen Tanssinopettajainliiton 1. ja 2. asteen tutkinnosta sekä kansainvälisen IDTA-liiton Licentiate- tutkinnosta.
Tanssiopetuksessaan Sanna on erikoistunut vartalonhallintaan sekä parityöskentelyyn. Sanna iloinen ja reipas ote sekä vankka ammattitaito takaavat oppilaiden kehityksen alkeistasolta ammattilaisuuteen saakka. Sanna on myös kokenut koreografi.

www.tanssibuumi.fi

Jaa sivu

More...