Alma Flamenca

Alma Flamencan tanssijat Katja Lundén ja Emilia Aho ovat pohjoismaisen flamencon kärkinimiä. He ovat opiskelleet Suomessa ja Espanjassa maailman huippujen johdolla, sekä asuneet ja työskennelleet pitkiä aikoja Espanjan Sevillassa ja Madridissa. Emilia ja Katja työskentelevät flamencotanssijoina, -koreografeina ja -opettajina suomalaisissa ja kansainvälisissä ammattilaiskokoonpanoissa. Heidän viimeisimpiä yhteistöitään ovat espanjalaisten huippukoreografien tilausteokset Flamenco x 3 ja Alfa-Beta.

Monipuoliset näyttävät ja vauhdikkaat flamencoesitykset sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, ja Alma Flamencalla onkin vuosien kokemus esiintymisistä erilaisissa yritys- ja yhteisötilaisuuksissa.

”Yleisö nousi spontaanisti seisoviin suosionosoituksiin Emilia Ahon ja Katja Lundénin flamencotrilogian päätyttyä. Aiheesta. Nähtiin ja koettiin huikeaa, tunnelmiltaan hienovaraisen virittynyttä ja vahvaa ilmaisua. (…) Täytyy sanoa, että näin hyvää tanssia en ole vähään aikaan nähnyt.” Jussi Tossavainen, HS 13.11.2011

Katja Lundén ja Emilia Aho ovat opettaneet flamencoa jo vuosia monissa suomalaisissa tanssikouluissa. He opettavat kaiken tasoisia ja ikäisiä tanssijoita alkajista edistyneisiin ja lapsista aikuisiin. Emilia ja Katja pitävät myös tiiviskursseja ja yksityistunteja eri puolilla Suomea.

Kuva1: Mervi Van Veldoven
Kuva2: Aino Huhtaniemi

www.almaflamenca.net

Alma Flamenca Facebookissa

Jaa sivu

More...