Upeat tanssiesitykset ja ohjelmakokonaisuudet pikkujouluihin ja muihin syksyn tapahtumiin!

Tanssijakaupasta löydät Suomen parhaat tanssijat ja häikäisevimmät tanssiesitykset niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin sekä erilaisiin julkisiin tapahtumiin.  Autamme mielellämme suunnittelemaan ohjelmakokonaisuuksia ja tekemään tilaisuudestanne ikimuistettavan – tanssin kautta!

Tällä syyskaudella on myös ainutlaatuinen mahdollisuus varata tapahtumaanne maailmankuulut, moninkertaiset exhibition-tanssin maailmanmestarit Hanna Karttunen ja Victor Da Silva! Hanna ja Victor ovat kysyttyjä esiintyjiä maailmalla eikä vapaita päiviä ei ole montaa tarjolla, joten kannattaa toimia nopeasti.

Hannan ja Victorin kuuma latinoshow

Exhibition-tanssin kuninkaallisten, Hanna Karttusen ja Victor Da Silvan kuuma latinoshow sopii kimaltelevaan ja glamourin täyteiseen pikkujoulukauteen upeasti. Energisessä ja viihdyttävässä show´ssa nähdään huikeita nostoja ja toinen toistaan upeampia pukuja, tulisten lattarirytmien vauhdittamana.

Hannan ja Victorin Savage and Saint

Hanna Karttusen ja Victor Da Silvan räjähtävä show, jonka Hanna ja Victor tanssivat suomalaisen heavy metal -bändi Battle Beastin samannimisen kappaleen tahtiin. Tummatunnelmainen esitys kuvaa ihmisen riippuvuuksia ja sitä, miten meissä kaikissa on Savage ja Saint (villi-ihminen / raakalainen ja pyhimys). Ohjelma lähtee siitä, kun ihminen on jo niin kuopassa, ettei enää mikään tunnu miltään eikä millään ole väliä. Tanssin aikana roolit vaihtuvat edestakaisin, ja yleisön päätettäväksi jää, onko kumpikin Savage tai Saint, tai kumpi sai otteen.

Katja_ja_JussiKatja Koukkulan ja Jussi Väänäsen tangoshow

Tulisen tangon pyörteissä nähdään kilpatanssijat Katja Koukkula ja Jussi Väänänen. Argentiinalaisia ja suomalaisia säveliä, mausteisia rytmejä ja hehkuvaa intohimoa.

Vaihtoehtoisesti Katja ja Jussi voivat tanssia myös sensuellia rumbaa, vauhdikasta ja mukaansatempaavaa jivea tai leikittelevää cha-chaata.

Kuva: Sakari Viika ja Kansallisooppera

 

 

Tanssinopetusta tv:stä tuttujen opettajien johdolla

Kevyt ja leikillinen tanssiopetus on suosittu ohjelmanumero, johon kaikki voivat osallistua. Tanssijalaji voidaan valita tilaisuuden ja osallistujien mieltymysten mukaan ja se voi olla melkeinpä mitä vain vakiotansseista bollywoodiin ja lattareista discoon. Opettajina tv:stä tutut taiturit kuten Susa Matson, Jani Rasimus, Ansku Bergström, Marko Keränen, Katri Mäkinen, Matti Puro, Sanna Hento ja Aleksi Seppänen.

Henriikka Roo: Walking in the Air

Tankotanssija Henriikka Roon herkän ja taidokkaan esityksen musiikkina on piirroselokuvasta Lumiukko tuttu kappale Walking in the Air.

Esitykseen voidaan yhdistää opetusosuus, jolloin painovoimaa uhmaavan shown jälkeen myös yleisö pääsee kokeilemaan tangolla temppuilua ja kuulemaan, miten tankotanssimestari keksi aikoinaan aloittaa lajin.

 

More...